2KAL Informatikai és Szolgáltató Kft.
LiveSite - élő internetes közvetítés, MuseumSys - múzeumi rendszerek

Rólunk

Home / Rólunk

A 2KAL Kft. egy szóval minden, ami irodájának informatikai hátteréhez szükséges!

Cégünk 17 éve van jelen a hazai piacon, ügyfeleink nagy része a kezdetek óta is partnerünk – amire rendkívül büszkék vagyunk.

Tevékenységünket 17 éve még főként szerverhostinggal, szervertelepítéssel, hardver-értékesítéssel és szoftver-értékesítéssel kezdtük, majd az Internet rohamos fejlődésével, ügyfeleink igényeire reagálva fokozatosan bővítettük szolgáltatásainkat, melyek között ma a weboldalkészítés, a webáruház készítés éppúgy megtalálható, mint a teljesen egyedi szoftverfejlesztés.

Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink számára mind az irodai, hardvare-környezetben (szerverhosting, vírusirtó szolgáltatás, irodai szoftverértékesítés), mind online-környezetben (CMS-weboldalkészítés, WordPress weboldalkészítés, honlapkészítés) tökéletes és naprakész szaktudással tudjuk segíteni munkájukat.

A kezdetek óta törekszünk arra, hogy nálunk a legkisebb, akár egyszemélyes vállalkozó is a legjobb kiszolgálást és minőséget kapja.

Rugalmas feltételeket kínálunk azoknak a számára is, akik egyedi elképzeléseiket szeretnék megvalósítani: egyedi szoftverfejlesztés szolgáltatásunkkal nem kell kompromisszumokat kötniük.

Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt csaknem két évtizedben részese lehettünk olyan kiemelkedő projekteknek is mint az az autópályák kamerarendszerének kivitelezése, saját egyedi szoftverfejlesztéseink közül pedig a MuseumSys Múzeum Informatikai és az ÉLŐ Internetes közvetítéseket lebonyolító LiveSite.hu-ra.

A 2KAL számára nincs lehetetlen  – ha ötletei nem férnek bele a hagyományos szoftverek által kínált keretekbe, mi örömmel valósítjuk meg azokat igényeire szabott, egyedi szoftverfejlesztés keretein belül.